Vloerwerken

Op zoek naar een goede vloerder voor uw vloerwerken binnen en/of buiten? Neem dan contact op met AWB Algemene Werken. Wij verzorgen alle vloerwerken in Hechtel-Eksel.

Keramische tegels of  HOUT

Of het nu gaat om het leggen van een vloer in een nieuwbouw of het vervangen van een oude vloer, bij ons kunt u zeker zijn van een professionele uitvoering, dit zowel voor binnen als buiten.

Wij begeleiden u graag bij het kiezen van de materialen. Hierbij hebt u de keuze uit keramische tegelsnatuursteen of zelfs een houten vloer. Elk van deze vloertypes heeft zijn voor- en nadelen, die we graag met u bespreken. Indien u dit wenst, gaan we samen met u ook naar een toonzaal. Eens u gekozen hebt, gaan we over tot de uitvoering van de vloerwerken.

Kleine renovatiewerken

Zijn er naast de vloerwerken ook kleine renovatiewerken in bijvoorbeeld de badkamer of keuken? Dan voeren we meteen ook de chapewerken uit zodat u geen andere vakman moet zoeken.

Neem contact op

Hebt u nog vragen of wilt u het plaatsen van uw vloer(en) met ons bespreken? Aarzel niet en neem contact op via de contactpagina.

Back to Top