Totaalprojecten

Is uw volledige tuin aan vernieuwing toe? Of wilt u de grond rond uw nieuwbouw omtoveren tot een groene oase? AWB Algemene Werken is uw ervaren partner voor totaalprojecten in Hechtel-Eksel!

Volledig op maat van uw wensen en budget

Elk totaalproject wordt van nul volledig uitgewerkt volgens uw plannen en ideeën. Daarom zitten we eerst ook enkele keren samen om uw dromen voor uw tuin te bespreken. Wilt u een gazon met echt of kunstgras? Zaaien of grasmatten plaatsen? En wat met de planten? Wilt u verlichting in uw tuin en welke materialen wenst u voor uw terras en oprit? Stap voor stap komen we tot het tuinontwerp van uw dromen.

Een vlotte realisatie van uw tuindroom

Eens er een akkoord is over het tuinontwerp gaan we over tot de uitvoering van de werken. Deze omvatten echt alles om uw tuin in topconditie te brengen: de grondwerken, zaaien van gras of plaatsen van grasmatten, beplanting, aanleg terras, verlichting,... Het resultaat is een prachttuin waarvan u jaren zult kunnen genieten!

Stel vandaag nog uw nieuwe tuin samen!

Neem contact op via de contactpagina om de tuinaanleg met ons te bespreken. Wij denken graag mee over het creëren van uw droomtuin.

Back to Top